Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، وجیهه مطهری نایب رییس بانوان هیات اسکی استان اصفهان گفت: تنها مکان مناسب و استاندارد اسکی در استان اصفهان پیست اسکی فریدونشهر با ۶۰ هکتار مساحت است.

وی با بیان اینکه در زمینه زیرساخت‌های این رشته نیز امکانات موجود محدود است گفت: تجهیزات اسکی گران قیمت و به دلیل وارداتی بودن دسترسی به آن بسیار سخت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نایب رییس بانوان هیات اسکی استان اصفهان یکی دیگر از مشکلات هیات اسکی استان را مشکلات مالی بیان کرد و گفت: درخصوص اعزام تیم‌ها به ویژه در سال‌های اخیر به علت کرونا با مشکلات مالی مواجه بودیم.

وی گفت: در دوران شیوع کرونا هیچ اعزامی از اسکی بازان استان صورت نگرفته است.

مطهری با اشاره به اینکه استعدادیابی از برنامه‌های شاخص و دارای اولویت هیات اسکی بانوان استان اصفهان در چند سال اخیر بوده است، گفت: آموزش و استعدادیابی در این رشته به صورت آنلاین یا حضوری به صورت انفرادی و با تعداد بسیار محدود برگزار شده است.

وی گفت: در دوران کرونا فعالیت رشته اسکی به صورت محدود و با ظرفیت بسیار پایین ادامه داشت و کمترین میزان مسابقات در این رشته برگزار شد.

نایب رییس بانوان هیات اسکی استان اصفهان گفت: حدود یک هزار اسکی‌باز در استان اصفهان در رشته‌های آلپاین و اسنوبرد و صحرانوردی، رولر اسکی، فری استایل و چمن فعالیت دارند که ۵۰ درصد از این ورزشکاران را بانوان تشکیل می‌دهند.

وی گفت: ۲۵ مربی بانو در رشته‌های آلپاین و اسنوبرد و نیز ۱۵ داور بانو در استان اصفهان در این رشته مشغول هستند.

مطهری همچنین با بیان اینکه اسکی از ورزش‌های نوپا در استان است که به‌صورت رسمی از سال ۸۳ با احداث پیست اسکی فریدونشهر فعالیت خود را شروع کرد گفت: این رشته در دهه اخیر با برنامه‌ریزی که صورت گرفت توانست به ویژه در بخش پایه در سطح کشور صاحب سکو شود.

وی گفت: برنامه و چشم‌انداز هیات کسب افتخار در عرصه‌های بین المللی است.

نایب رییس بانوان هیات اسکی استان اصفهان با اشاره به بازگشایی آزمایشی پیست اسکی فریدونشهر در پنجشنبه و جمعه هفته گذشته، گفت: کمبود بارش‌ها و ماندگاری کمِ برف یکی از مشکلات عمده رشته اسکی در استان اصفهان است.

وی گفت: پیست اسکی شهر افوس نیز در استان وجود دارد که زیرساخت‌های آن هنوز کامل مهیا نشده و غیرقابل استفاده است.

پیست اسکی فریدونشهر در سه کیلومتری این شهر در دامنه کوه تسیخه قرار دارد؛ دسترسی به این پیست از طریق جاده ارتباطی اصفهان به الیگودرز، سه راهی فریدونشهر، جاده فریدونشهر به سیبک، سه راهی جاده روستای چغیورت امکان پذیر است.

شهرستان‌های فریدونشهر و بویین میاندشت به ترتیب با ۳۵ و ۲۴ هزار نفر جمعیت در ۱۸۰ و ۱۶۰ کیلومتری غرب استان اصفهان همجوار با رشته کوه‌های زاگرس مرکزی واقع شده است.

یک هزار ورزشکار در استان اصفهان در رشته‌های مختلف اسکی فعالیت می‌کنند.


منبع:ایرنا

انتهای پیام

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پیست اسکی مشکلات مالی پیست اسکی فریدونشهر استان اصفهان استان اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۴۱۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش دو برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان گفت: در سال ۱۴۰۲ بیش از ۱۵ میلیون دلار محصولات صنایع دستی استان به خارج از کشور ارسال شد، که این میزان در مقایسه با صادرات هفت میلیون دلاری سال ۱۴۰۱، رشد دو برابری داشته است.
نورالله عبداللهی با بیان اینکه این آمار صادراتی جدا از ارسال شخصی هنرمندان است، افزود: دست بافته‌های داری، سفال، قلمکار و محصولات چوبی و فلزی همچون مینا از صنایع دستی است که در کشور‌های خارجی خریداران زیادی دارد.
معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان ادامه داد: آلمان، امارات متحده عربی، ترکیه، ترکمنستان، پاکستان، عراق و افغانستان از کشور‌های مقصد صادراتی گمرکی صنایع دستی استان اصفهان هستند.
به گفته مجد الدین تاج رئیس اتحادیه صنایع دستی اصفهان، استان اصفهان ۱۰۰ هنرمند شناسنامه دار فعال دارد.
استان اصفهان با داشتن یک سوم صنایع دستی جهان، مهد این هنر‌های دستی است.
۶۰۲ رشته صنایع دستی در دنیا شناسایی شده که ۲۹۹ رشته آن مربوط به ایران و از این تعداد، استان اصفهان میراث دار ۲۰۰ رشته است.
رشته‌های مینا، قلمکار، گلیم، قلمزنی، خاتم، فیروزه کوبی، منبت، خراطی و سفال از جمله صنایع دستی بومی استان اصفهان است.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی  

دیگر خبرها

  • کمبود برق مانع توسعه اقتصادی تیران شده است
  • پایان مسابقات جام مولای عرشیان و بانوی قدسیان اصفهان
  • در اوج تجربه بودم/کاش زودتر می‌گفتند!
  • (ویدئو) رکورد جهانی اسکی پرش شکست
  • افزایش ۲ برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور
  • افزایش دو برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور
  • خروش رودخانه چشمه لنگان فریدونشهر
  • استقبال ازنخستین بانوی المپیکی تاریخ ورزش آذربایجان‌غربی
  • سروش مهر: نبود پیست استاندارد تنها مشکل اسکیت سواران است/ ما چیزی از قهرمانان جهان کم نداریم
  • آغاز عملیات احداث فاز اول پیست تارتان در اهر