Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیئت اسکی اصفهان گفت: پیست فریدونشهر هنوز تکمیل نشده و نیاز به هزینه‌ بالایی برای تکمیل دارد، البته بخش خصوصی از طریق طرح‌های مشارکتی ورود پیدا کرده و مقرر شد تا برخی زیرساخت‌ها تکمیل شود. ۲۷ آبان ۱۳۹۷ - ۰۵:۴۰ استانها اصفهان نظرات

محمود یسلیانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان، درباره اینکه با توجه به بارش برف در فریدونشهر آیا پیست این شهر بازگشایی می‌شود، اظهار داشت: متأسفانه پیست هنوز راه‌اندازی نشده و برف در حدی نبوده که راه‌اندازی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

2 روز پس از بارش برف هفته گذشته آفتاب برف را ذوب کرد و پیست راه‌اندازی نشد.

وی افزود: البته امیدواریم پیست فریدونشهر امسال زودتر راه‌اندازی شود. در ایران تنها پیست توچال بازگشایی شده و با توجه به سامانه‌های بارشی کشور در صورت بارش مطلوب ممکن است پیست فریدونشهر نیز راه‌اندازی شود. به طور معمول این پیست در نیمه دوم آذرماه راه‌اندازی می‌شود و به ندرت در این زمان بازگشایی شده است.

رئیس هیئت اسکی استان اصفهان درباره مشکلات پیست فریدونشهر خاطرنشان کرد: پیست مشکل خاصی ندارد، اما هنوز تکمیل نشده است و نیاز به هزینه‌ بالایی برای تکمیل دارد. البته بخش خصوصی از طریق طرح‌های مشارکتی ورود پیدا کرده و مقرر شده تا برخی زیرساخت‌ها تکمیل شود. امیدواریم این پیست سال آینده تکمیل شود تا مردم حداکثر بهره را از آن ببرند.

یسلیانی درباره برنامه‌های هیئت اسکی استان در ماه‌های پایانی سال تصریح کرد: در ماه‌های پایانی سال اعزام به مسابقات و میزبانی مسابقات در رشته‌های مختلف را در دستور کار داریم. میزبانی مسابقات نوجوانان و جوانان پسر در تقویم ورزشی هیئت وجود دارد و در اسنوبرد در همه رده‌های سنی برای میزبانی درخواست داده‌ایم و اگر امکان آن فراهم شود، مسابقات بانوان را هم برگزار می‌کنیم. همچنین برگزاری مسابقات منطقه‌ای نیز در تقویم هیئت قرار دارد.

وی درباره مشکلات هیئت اسکی استان بیان کرد: شرایط اقتصادی تأثیرات بسیاری بر ورزش گذاشته و با توجه به اینکه تجهیزات این رشته ورزشی وارداتی است، بر ورزش اسکی تأثیر چند برابری داشته و دسترسی مردم به تجهیزات بسیار کم شده است و این مسئله بر بخش همگانی این رشته اثرگذار بوده است.

رئیس هیئت اسکی استان اصفهان گفت: اعتبارات مالی هیئت نیز چندان مناسب نیست، اما با این حال فدراسیون و اداره‌کل ورزش و جوانان استان به ما کمک کرده‌اند و امیدواریم در ادامه نیز این حمایت‌ها صورت پذیرد.

انتهای پیام/ن

R41346/P4001/S6,51/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۶۷۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهران فقیرترین شهر به لحاظ بهداشتی در بین شهرهای کشور است

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا زاکانی شهردار تهران در جریان دویست و سی و یکمین جلسه شورای شهر تهران با اشاره به آغاز به کار هیئت امنای محلات اظهار کرد: در کنار هیئت امنا، معتمدین محلی همکاری لازم را خواهند داشت تا یک ظرفیت جدیدی برای خدمت به مردم شکل بگیرد.

وی تصریح کرد: مدیریت جدید مبنای خود را مشارکت مردم قرار داده است تا در سطح عمومی و نخبگان این مشارکت ایجاد شود.امروز شاهدیم که جمع هیئت امنا فعالیت خود را آغاز تا بار دیگر مردم‌سالاری دینی شکل بگیرد.

زاکانی در ادامه سخنانش به نامگذاری سال 1403 از سوی رهبر انقلاب اشاره کرده و ادامه داد: توجه شورای ششم و مدیریت برگرفته از آن استفاده از ظرفیت‌های مختلف با مشارکت مردم است و با توجه به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری مبنای حرکت ما بر همین مسئله خواهد بود.

وی ادامه داد‌: یکی از موضوعاتی که در این دوره از مدیریت شهری به صورت ویژه به آن توجه شده است استفاده از نظرات مردم در اجرای طرح‌های شهری است که بر همین اساس طرح "من شهردارم" در این دوره شکل گرفت که برای نخستین بار در سال 1401، 2080 طرح به معرض نمایش گذاشته شد که 350 هزار نفر از شهروندان برای انتخاب این طرح‌ها مشارکت کردند که در نهایت 1462 طرح توسط شهروندان در سطح مناطق انتخاب و اعتبار حدود 4 هزار میلیاردی برای این طرح‌ها در نظر گرفته شد.

شهردار تهران افزود: در سال 1402 مشارکت شهروندان از 350 هزار نفر به یک میلیون و 352 هزار نفر رسید و بالغ بر 3 هزار و 300 طرح در معرض انتخاب مردم قرار گرفت و 8 هزار میلیارد تومان نیز برای این طرح‌ها در نظر گرفته شد.

زاکانی تصریح کرد: امروز شاهد طرح جدیدی در سطح شهر تهران هستیم و ان‌شاءالله این مسیر ادامه پیدا خواهد کرد و همکاری هیئت امنای محلات را خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه 347 سرای محله در شهر تهران داریم که این مجموعه‌ها تبدیل به قرارگاه‌های محلی خواهند شد و ذیل هیئت امنای محلات مدیریت محله و 11 خانه جهادی شکل خواهند گرفت، افزود: تهران در بعد بهداشتی فقیرترین شهر در بین شهرهای کشور است، ان‌شاءالله خانه‌های سلامت و تندرستی نیز ذیل هیئت امنای محلات شکل خواهند گرفت و در ادامه نیز ما شاهد تشکیل کانون‌های جهادی سلامت خواهیم بود.

شهردار تهران در پایان با اشاره مجدد به آغاز به کار هیئت امنای محلات تصریح کرد: ان‌شاءالله از این ظرفیت بزرگ استفاده خواهیم کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تهران فقیرترین شهر به لحاظ بهداشتی در بین شهرهای کشور است
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • لزوم جذب مشارکت بخش خصوصی برای اتمام طرح‌های نیمه تمام استان
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • پیوستن رهبران فناوری دنیا به هیئت فدرال ایمنی هوش مصنوعی آمریکا
  • اجرای ۳۱ پروژه با مشارکت سرمایه‌گذاران/ پیشرفت ۵۵ درصدی پروژه مشارکتی میخک
  • (ویدئو) رکورد جهانی اسکی پرش شکست
  • کارآفرینان با مشارکت اتاق بازرگانی مشارکت فعالانه مردم در اقتصاد را زمینه سازی کنند
  • توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت
  • تکمیل زیرساخت‌های محافظت از غار باستانی زل هستیجان